31 December, 2008

HAPPY 'DOUBLE' NEW YEAR

"Azam tahun baru saya adalah untuk mensedekahkan sup tulang kepada keluarga Hagemaru", ujar Mr. RotiJames Bone dengan penuh bling-bling.

Hola semua...
Di sini Kasawari personally dan jugak sebagai wakil Kelab Teater Rimba ARTISUKMA ingin mengucapkan SALAM MAAL HIJRAH 1430 & SELAMAT TAHUN BARU 2009 kepada semua warga Rimba sendiri dan juga teman-teman seperjuangan sama ada dalam dunia seni teater mahupun yang lain selain George Bushybush, Sarah berPALINg, Break Obama dan juga Sponge Bob Marley. Semoga tahun baru yang menjelang ini membawa perubahan yang besar, yakni kejayaan kepada setiap individu.
Semoga azam korang tahun lepas sudah tercapai dan bagi azam yang tak tercapai akalmu lagi, usaha la lagi untuk tahun baru ni. So, apakah azam korang pada tahun ni? Kalau boleh share la ek. Azam Kasawari adalah untuk BLAH dari UKM secepat mungkin sebab dah terlampau tepu dan bosan dok kat sini... Hahahaha...
Semoga impian kita semua tercapai... YEAY!!! Ops! Amin...
p/s: terpikir lakz umur kian meningkat mencecah SUKU ABAD! takpe, yang penting rupa and jiwa masih muda macam AKAK kesayangan Kasawari (Ziana Zain ler...) Hahaha...
p/s (tambahan): baru je tadi Kasawari tertonton slot drama 'Lagenda' Indonesia yang berjudul "7 Bidadari". Rupa-rupanya cerita tu adalah TERUNA IN LOVE yang pernah dipentaskan dengan tragis dan emosionalnya oleh KTR pada 200,000 b.c. dulu... tak sangka 'reunion' balik kat tv...
Daa...

2 comments:

Anonymous said...

azam baru aku nak kawen..kalo tak tercapai..cont. next year..kalo tak next year..n next n next n next....yg penting azam aku memang tak akan tercapai tahun ni..iaitu prgnt time konvo nanti..hahahahah

teuku kasawari said...

mesti ecah ni... sbb;1. aku tau kau dr dulu merungut nak kawen; 2. perkataan 'prgnt' ada lagi.. haha...