24 August, 2010

buka puasa ngan alumni !


salam dan hai semua! hehehehe...nak cerita apa ek? so aku straight to da point la...malas nak karang panjang2 cam beri ceramah lak...

first ira nak ucap thanks pada semua yang sudi dtg utk casting volume 2 usang tadi. dan paling terharu, ada alumni yg turut hadir! yeyeyeyey....^_^
THANKS TO ABG KELI, ABG AKMAL, ABG MAT PET AND ABG NOHMAN
yang turut hadir pada malam ini...kepada yang hadir, thank you so much n love uols~

next, pengumuman....pada 29 ogos 2010 (ahad) akan diadakan majlis berbuka puasa KTR bersama ALUMNI KTR dan solat terawih bersama-sama. bayaran akan diberitahu kelak. so, prepare la dlm RM10 ek? jadi, jomlah beramai2 ke bilik kelab pada hari tersebut dan menghidupkan semula bilik kelab!yeah~

dan kepada ahli KTR dan ko k tahun 2, jangan lupa hadir pada hari rabu (25 ogos 2010) ini utk sesi latihan asas teater lagi bersama bung. rugi tau xturun. dpt tgk bung buat olah tubuh bersama-sama kita semua! hebat! dtg pada jam 6pm. so, prepare la dgn beli siap2 makanan berbuka puasa dan makan sama-sama lah ye...

ok la...sampai disini sahaja utk ...jumpa kat teater..YEAH~

~ira
~1.05am
~24 ogos 2010

8 comments:

widda_me said...

ira...btw..kak wida dah tulis nak attend rabu ni dlm FB tapi tgok kak wida ada kelas sampai pukul 10....sorry sgt yang.....

every wed mmg ada kelas

Anonymous said...

ira men quiz fill in de blank ek tuk ayat las 2?~ -miren-

Dr. Ira said...

kak wida: ow...huhuhu...kalo sempat,dtg je..hehehe...tapi akak, jumaat ni g kan?..hehehe...n ngan alumni skali..akak g skali ek?heheheh~
miren: hahahah...mane ad fill in da blanks~heheheheh

mikhaelahmad said...

kalau g sana, boleh buka pukul 6 tak?

Hailey Francis Thomas Goitom said...

all the best utk Usang yg trbaru...=)

Anonymous said...

hehehe~ XDD -miren-

Aisyah Latib said...

aku nk join setting..tp cam biase la sikit2 jer..tolong..sbb tu tak g casting nanti kalo aku belakon semua nak datang tak cukup tempat lak panggung seni tu

Dr. Ira said...

kak ecah: boleh jew...hehehehe
abg hailey: thanks~
mat: zon mane ko duduk ni buka kul 6?hahahahaha