28 May, 2010

TErOwONg

~TeROwONg sang Cahaya~

Salam....kembali lagi!wah!lame giler ira xpost ek?maafla,
ada kekangan masa heheheh...apa khabar wahai peminat
teater sekalian?...hope sihat la ye?


e'eah...comey pon...heheheh...macam tu la. Ok la, berbalik
pada yang asal,sepanjang bulan Mei ni, memangla banyak
sangat dugaan...yang paling mengejutkan pada semua,
Festival Teater Makum di UM di tunda, kenapaye? Ira pon
masih tidak mengetahui kenapa, mungkin adalah sebabnya
...kan3x..Tapi, Dekon alhamdulillah masih berjalan dengan
baik. Latihan mereka dari siang hingga ke malam...wah!
semangat sungguh Ira tengok mereka..thanks to
KAK AYU, BUNG, ABG KELI, ABG NOHMAN n sesapa la yang
hadir, p/s: maafla, mungkin tertinggal pada nama2 yang lain

kat sini ira nak kepilkan pic2 DEKON haritu...
ni pon amek dari page kak MiMi...untuk tatapan
semua...tahniah kepada

Kak Mimi(pengarah),
alif(pelakon),
mat(pelakon),

kak echa(pelakon)

iing(pelakon)

yang berangkat ke UMS,Sabah pada 19 Mei 2010 yang
membawa cerita Terowong...mampukah aku mendakap sang cahaya?


pic2 mereka disana...enjoy~

bergambar bersama para juri

ready for show~

siapkan brg props

xkira dimana sahaja, latihan tetap latihan...cayalah!

nice pic~

bestnyer

gambar kenangan bersama..

itu sahajalah ira nak kongsi bersama semua...apa-apa pon ira ucapkan tahniah
sekali lagi kepada team Dekon!...jumpa lagi.. ^_^


5 comments:

Hailey Francis Thomas Goitom said...

wahhh...besau giler gmbr tu....nnt kecikkan skit saiz die...hehehe~

mikhaelahmad said...

gamabr tu kecikkan sikit. nasib baik muka aku nampak lagi.

mimi si cacing said...

thanx kpd ira utk upload nie...unfortunately, team dekon kte kalah lagi..tapi ape pun drg da best.. mane taknye pulun belatih kaw2 hy 48 jam shj..n last mnt ubah skrip..thnx byk2 pd ira, miza n krew terowong yg lain..hope thn2 akn dtg ada penymbung ntok dekon...byk g kene blaja.. yg pntg jgn miss bengkel dekon ye..ira, miza, alip, inggie n yg lain2 yg tau dekon, teruskan eh?Dekon bukn shj pergi berjln, tp melibtkan byk kerja dan usaha. wlupn kecik produksi die, tp memerlukan kefahamn yg tggi, kerjasama yg kuat dlm team dan saling bantu-membantu..it's a small family, but then seronok n byk bnd leh blaja n penglmn yg x pernah kurang...teruskanlah berkarya wahai generasi baru KTR..we as a alumini KTR sentiasa mmberi sokongan dan dorongan agar seni teater yg tlh diterajui oleh KTR, UKM xkan pernah mati...lov u all...well done to team TEROWONG.. n thnx lg skali kt ira yg watkan sinopsis cte ni eh? huhu..lov u..salam..

Dr. Ira said...

thanks pada semua, huhu..sebenarnya nak g tau, ira x pro lagi wat blog, ni pon try n error jew..huhu..masih blaja..huhuh~so pic besau2 tu t ira try kecik kan,hehehehe..maaf pada semua..heheheh...thanks pada semua yg sntiasa bg support, LOVE U ALL SO MUCH

Nazlee said...

Salam semua!

to all of ktrians menang kalah adat yg penting korang puashati dengan persiapan, latehan & persembahan! kalau rasa tak puas maknanya korang tak buat sepenuh hatiler tu! but don't worry we all 've been there before and byk lagi boleh dilaksanakan!

cheerio lurv! ;)

Ewak Lele