05 August, 2009

MASA UNTUK BERINTERAKSI

Wah... sudah lebih sebulan lebih blog Teater Rimba ni tidak diupdatekan selepas tamatnya Festival Teater Selangor 2009. Maklumlah KTRians tengah bercuti walaupun sekejap time tu. Pejam celik, pejam celik dah masuk semester baru dah pembalajaran di UKM. Macam biasa, awal-awal semester ni haruslah diadakan aktiviti interaksi teater bersama junior-junior yang join teater kali ini bagi merapatkan lagi hubungan antara senior-junior di samping menguatkan lagi ilmu teater dalam diri masing-masing.

Info:

Agenda: Interaksi Teater 2009
Tema: "Teater Rimba Pencetus Kejayaan"
Tarikh: 08-09 Ogos 2009
Tempat: Port Dickson (di sebuah banglo/pantai)
Perasmi: Dato' Wan Hashim Wan Teh

Interaksi di bawah tugasan Ayeen Penguin dan rakan-rakan AJK ini akan megadakan pelbagai aktiviti menarik seperti persembahan sketsa kreatif, sukaneka (galah panjang, daya impuls, etc.), mandi-manda, penghayatan teater, BBQ dan sebagainya.

Jadi, kepada KTRians marilah kita sama-sama join aktiviti yang pastinya enjoy dan bermanfaat ini.

p/s: thanx to Widda for the info... ;)

4 comments:

widda_me said...

nama widda ada....rasa bangga sangat2!...hope u can come....tp xpe...abg redz ada hal...hmm..nnt jumpa time konvo pn xpe....belikan wida tedy bear..tq

teuku kasawari said...

i dtg ok.. teddy bear? i bagi nenek bear kat u.. haha..

widda_me said...

mana nenek bear???

nosebleeding said...

dah x update eh?
aku tgh tggu kot ada perkembangan...haih