28 June, 2013

Alahai Menantu ke Festival Teater Selangor bahagian 2

Alhamdulillah, produksi kali ini mendapat sambutan baik daripada para alumni. Beruntung adik-adik Kelab Teater Rimba dapat join team produksi dengan diorang. dan malam ni, hasil segala persiapan akan dipertaruhkan di Panggung Percubaan UPM Serdang. Selamat Menonton!



sedutan babak



tak puas tengok? gledah kat sini
nak lagi puas datang tonton show kami

untuk maklumat lanjut : rujuk sini

4 comments:

Feiruz Shamsudin said...

i.Kelab Teater & Kesenian GTS

Salam dan Selamat Sejahtera semua. i.Kelab Teater & Kesenian GTS sedang membuka keahlian baru. Ianya terhad kepada 50 orang ahli sahaja. Latihan dan perjumpaan akan berpusat di Perpustakaan Negara Malaysia, Jalan Tun Razak, KL. Daftar sekarang sebelum pendaftaran ditutup. Terima kasih.

Sila Hubungi
Bahagian Pengurusan : 012 256 5122

1. Kelab ini bertujuan untuk memberi peluang kepada sesiapa sahaja remaja & ke atas yang berminat menceburi bidang teater.

2. Tiada pengalaman diperlukan. Latihan akan diberikan.

3. Membina keyakinan dan keberanian untuk membuat persembahan di depan penonton secara langsung.

4. Yuran keahlian serendah RM50 seumur hidup.

5. Melahirkan generasi pelapis untuk seni, teater dan persembahan.

6. Dapat menambah pendapatan disamping membina kerjaya.

7. Mengisi masa lapang dengan aktiviti berfaedah.

8. Kami juga mempunyai hubungan dengan beberapa agensi kebudayaan & kesenian, dan syarikat produksi untuk berkolaborasi dalam menganjur persembahan.



https://www.facebook.com/notes/grandthousandsolution-gts/ikelab-teater-kesenian-gts/653375194721035

Eddy said...

alahai menantu ke festical kebangsaan kan???

yipppeeee

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)